Sojusz Ogame
Witam, skoro powoli sojusz zaczyna nabierać barw co wy na to żeby się jakoś przedstawić ?
Także zacznę od siebie:
Nazywam się Alan ( Wiek 22 lata ) i mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu, jestem po 2 roku Informatyki na politechnice Opolskiej ale mam teraz przerwę i zajmuje się ( nie zawodowo ) projektowaniem i wykonywaniem stron internetowych. W wolnym czasie lubię biegać, i grać w piłkę nożną jak i gry komputerowe :P Liczę że sojusz mimo przeciwności utrzyma się i będzie nam się świetnie grało ...
OK
mam 17lat i mieszczam w Czarkowie obok Pszczyna a Pszczyna obok Bielska-Białej xd
Lubie grac w pilke gry komp
tak naprawde To moj 1 sojusz ktory sie tak rozwinal i jestem zaskoczony co z tego wyszlo
sharkzkk moze zostaniesz zastepca? jasli sie znasz...;p
Witam. Nazywam się Mariusz mam 17 lat jestem z Warszawy.
Interesuje się piłką nożna i trenuje ją już 10 lat
W wolnym czasie spędzam czas przy komputerze dzięki czemu mam przyjemność z wami współpracować.
Staram się być niekonfliktowy
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez mrzuuo17 (2011-05-05 15:30:04)
Elo
Hehe to ja prawie emeryt , 45lat Żona i dwoje szkodników syn 10 i córcia 8lat i pies miał być golden , ale wyrósł jakiś krótko włosy znaczy się kundel , my go klasyfikujemy golden-labrador , mieszkam w Szczecinie
w piłkę to już nie gram , ale wolny czas przy kompie spędzam
w ogeja gram od 2005 roku ale miałem ponad roczna przerwę i nie wiem po co to znów robię
najdłużej grałem na u15 doszedłem do top40 coś flota top30 spadła w bitwie na 27k% razem z sojusznikami lecieliśmy na asekuracje niszczenia moona do dziś to top1 acs tego uni mój soj niestety jako przegrany ale trochę niżej jest jakieś 16000% w zwycięskim acs-e na top1 flot hehe
pogramy razem zobaczymy jak nam pójdzie
Witam wszystkich.
Mam na imię Adam i mam 18 lat i mieszkam w Warszawie.
Interesuje się sportem, komputerem.
Ogólnie na dzień dzisiejszy mam dużo wolnego czasu i postanowiłem wrócić do ogame, do którego namówił mnie osobiście mrzuuo17 więc mam przyjemność grać z wami i wspólnie coś powalczyć.
Pozdrawiam wszystkich SLq
P.S. Aktualnie gram na nicku mrzzzz ponieważ nie mogę zmienić, bo dostałem konto właśnie od mrzuuo17
Witam!!!
Ja podobnie jak robocik swoje latka mam.
Na ogame jestem raczej nowy ale już poćwiczyłem trochę na innych unii i jestem już trochę zorientowany jak grać.
Tutaj zagram raczej jako górnik ale nie taki całkiem bez floty.
Mieszkam w okolicy Bielska-Białej